Hanse 331
€ 45.000,-

Hanse 331

€ 45.000,-
2001
10.08 Lengte (m)
other
340
eSailing

eSailing

Binnendelta 11M
1261 WZ Blaricum


15jaar actief op
BotenBank.nl

088250... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

eSailing

Binnendelta 11M
1261 WZ Blaricum


15jaar actief op
BotenBank.nl

088250... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


eSailing

Binnendelta 11M
1261 WZ Blaricum


15jaar actief op
BotenBank.nl

088250... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.


Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Hanse 331

Jachtmakelaar Dick Schmeinck 088-2502502

Hanse 331
Strak gelijnd, comfortabel en keurig onderhouden zeiljacht. Hanse zeiljachten staan bekend om hun handelbaarheid (keerfok) gecombineerd met uitstekende zeileigenschappen. Deze Hanse 331 heeft 15 jaar bij ons in de jachthaven in Makkum gelegen. Er is weinig mee gevaren, ze heeft altijd op zoet water gelegen en is in de wintermaanden in een verwarmde loods opgeslagen. Kortom:  mooi jacht, goed onderhouden en vaarklaar!

Algemeen:
Naam jacht “Hai”, lengte 10,08 m, breedte 3,08 m, diepte 1,75 m, bouwjaar 2001, bouwer Hanse Yachts (GER),  rondspant, bouwmateriaal GRP, betimmering binnen klassiek mahonie.

Romp en dek

De gelcoat –toplaag van de romp is blauw en van de bovenbouw wit, met een wit geïntegreerde sierstreep aan de waterlijn. De romp heeft een teakhouten stootrand en het dek is voorzien van een antislip profiel. De bouwwijze van de romp en dek is volgens de  hand lay-up methode. De schotten en langsstringen zijn gelamineerd, het binnen laminaat is ter bescherming met een top coat afgewerkt. De kuip is zelflozend en voorzien van 3 bakskisten. In het voorschip is een verstelbaar vluchtluik gemonteerd. Het schip heeft een zelflozende ankerkluis met afsluitbaar deksel.

Inrichting hut
Het interieur is klassiek afgewerkt in mahonie hout en mat afgelakt. Het voorschip met een ruime 2 persoons kooi is met een deur gescheiden van de salon en voorzien van 2 kasten en schappen boven de slaapruimten. De afsluitbare toiletruimte aan bakboord is voorzien van pomptoilet, wasbak, douche, spiegels en bergkastjes. De navigatiehoek is uitgevoerd met kaartentafel en schakelpaneel met boven de kaartentafel een flexibele kaartenleeslamp. Marifoon (Furuno DSC type FM2721) met speaker naar de kuip. Een handheld marifoon Icom met Atis is aan de kaartentafel met oplader. Boven de salontafel hangt een koperen olielamp. De kombuis bevat een RVS spoelbak, watertap en 2 pits half cardanisch gastoestel met oven. Rondom de kombuis zijn bergruimtes aangebracht en naast de spoelbak is de koelkast ingebouwd. Het achterschip heeft een warmwaterboiler 220 V of via de motor koeling. De compressor  12 V t.b.v. de koelkast bevindt zich onder de bank aan stuurboord. Er is een Webasto verwarming voor het voorschip en de salon individueel regelbaar. De achterkajuit heeft schappen boven de slaapruimte en  een wandkast en is door een deur gescheiden van de salon. In de wand aan stuurboord zit een extra venster plus een extra beweegbaar venster aan de kuipzijde.  Aan de wand achter de deur is een constructie voor ophanging van het luik/schot.

Motor:
Volvo Penta  type MD 2020 3 cilinder 20 kW. Indirect koelsysteem met Saildrive en vaste 2 bladsschroef, kruissnelheid circa 6 knopen/h brandstof verbruik circa 1 ½ /h  bij 28K toeren, walstroom  220/12 V,  2 accu’s  100 AH met accu lader.

Tuigage
7/8 getuigd met zelf kerende fok, grootzeil, genua en bijbehorende door de mast gevoerde schoten (vanuit de kuip bedienbaar),  kuip met teakvloer, mast en giek (Francespar Z label): giek is voorzien van een neerhouder/mast is uitgevoerd met dubbele zalingen en RVS verstaging/ verstelbare achterstag voorzien van een talie en stopper, radarreflector aan mast gemonteerd, doorgelat grootzeil voorzien van een 1e en 2e rif. De zelfkerende fok wordt bediend vanuit de kuip met een overloop en traveller,  2 gecombineerde selftailing val- en schootlieren, 8 schoot en valstoppers met geleide blokken voor doorvoering naar de kuip. Het grootzeil en de fok met bijbehorende huik,  grootzeil is  voorzien van lazy jacks, rvs preekstoel, hek en vlaggenstok houder en zeereling, rvs zwemtrap op de spiegel. Buiskap en aan te bevestigen kuiptent.

Bijzonderheden
Gas systeem is afgeperst en gecontroleerd in 2018
Alle drinkwaterleidingen zijn in 2017 vervangen
Schip voorzien van toplicht en ankerlicht
Batterij monitor Vitron (2 accu’s ) aan de navigatietafel
Huik voor de fok
Pikhaak aan de verstaging
Complete gamellen, bestek, servies met het schip
Sony radio/CD speler met afstandsbediening
Extra Handheld Marifoon Icom met oplader aan de navigatietafel
Kleine stofzuiger (220 V ) in de kast zoals ook reservedelen.
2 zwemvesten
2 inflatable zwemvesten Quickfit, 150N  gekeurd in 2019  met life line

Disclaimer:
Gegevens worden verstrekt naar beste eer en geweten, echter eSailing is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en/of de omschrijving van het vaartuig.

Hanse 331 uit 2001 te koop op BotenBank.nl.

Hanse 331

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: esailing.nl

Basisinformatie


Merk: Hanse
Type: 331
Lengte (m): 10.08
Breedte (m): 3.08
Diepgang (m): 1.75
Staat van onderhoud: Gebruikt
Bouwjaar: 2001
Valuta: Eur
BTW: Paid

Specificaties


Romp: Other
Haven: Prins Van Oranje, De Stienplaat 1, 8754 He Makkum
Land haven: NL

Interieur


Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

eSailing

eSailing

Binnendelta 11M
1261 WZ Blaricum


15jaar actief op
BotenBank.nl

088250... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

Nissen 37 Kielmidzwaard
Hatecke 5 KR
Feeling 416

Laatst bekeken

Hanse 331
© 1996 - 2020 BotenBank.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.