Kuster A-45
Onder bod

Kuster A-45

Onder bod
2003
13.75 Lengte (m)
Staal
Diesel
544
Jachtmakelaardij 4Beaufort

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Bezoekadres: Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek


065372... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Bezoekadres: Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek


065372... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Jachtmakelaardij 4Beaufort

Bezoekadres: Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek


065372... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.


Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Kuster A-45

Een schip die u uitnodigt om het ruime sop te kiezen, maar ook door een doorvaarthoogte van 3,10 m., is het zeer goed mogelijk om bijna heel Europa via de binnen wateren te bevaren. Een comfortabel schip met een verrassende indeling die zeer geschikt is voor langere reizen en/of permanente bewoning.

Eigenaarshut

In de voorhut van het schip bevindt zich de eigenaarshut met vrijstaand bed. Zowel aan stuurboord als aan bakboord zijn ruime kasten in hang- en legopstelling. Een comfortabele zit is geplaatst tegen de gastenhut wand. Voldoende daglicht treedt de eigenaarshut binnen via twee grote vluchtluiken en 2 patrijspoorten.

Toilet / Douche

Aan stuurboord zijde bevindt zich de natte-cel met toilet en wastafel. De separate douche ruimte die afsluitbaar is met een veiligheidsglasdeur is voorzien van een extra zit. Twee patrijspoorten en een makkelijk toegankelijk vluchtluik geven een goede lichtinval en extra ventilatie bij het douchen. Zowel toiletruimte als douche zijn zeer ruim uitgevoerd.

Gastenhut

Aan bakboordzijde bevindt zich het gastenverblijf met stahoogte. Deze voorziet in een volwaardig dubbel bed en een ruime hangkast Onder het bed zijn twee diepe laden aangebracht.

Stuurhut / Salon

Vanuit het gangboord zorgt een stevige en geïsoleerde aluminium schuif deur verschaft toegang tot het stuurhuis annex salon. Direct naast de centerlijn van het vaartuig aan bakboordzijde bevindt zich de stuurstand, met daarachter de stuurstoel welke vast op de vloer gemonteerd is, maar toch voldoende versteld kan worden voor een optimale zit. Vanaf hier heeft men goed uitzicht rondom. Bediening van instrumenten en motor liggen onder direct handbereik.

Naast de stuuropstelling bevindt zich geheel aan bakboordzijde de meevaarderszit met navigatiehoek, voorzien van een ruime bak voor menige zeekaart. Tegen de bakboord zijwand en de achterwand van het stuurhuis bevindt zich op een hoger gelegen plateau een ruime zitbank waar zeer comfortabel met 6 personen gezeten kan worden. Ook tijdens het varen heeft men vanaf de zitbank een perfect zicht rondom. Aan stuurboord zijde naast de ingang bevindt zich de elektra kast. Hierin zijn alle zekeringkasten en apparatuur zoals schakelpanelen, meters en dergelijke overzichtelijk opgesteld.

Onder de vloer van de stuurhut bevindt zich het motorruim. Via een groot luik in de vloer kan het motorruim worden betreden. Geplaatst staan twee sterke maar stille Deutz diesel motoren van elk 106 pk. Alle hulpapparaten zijn zo opgesteld dat onderhoud eenvoudig kan worden uitgevoerd. Dankzij de 2 motoren en de hydraulische boegschroef is het manoeuvreren een kinderspel.

Kombuis

De kombuis met dinette die vanuit het stuurhuis en de openkuip middels een 4 treden trap betreden kan worden ligt op het laagst gelegen deel van het vaartuig. In de kombuis die in L vorm geplaatst is aan stuurboord zijde, bevindt zich de kookplaat en de magnetron. Daarnaast zijn vele kasten en laden voor het bergen van proviand aangebracht.

De bank van de dinette die zich tegen de wand van het motorruim als ook tegen de bakboord zijde bevindt, biedt ruim plaats voor 4 personen. Tevens is er voldoende ruimte om twee niet al te grote fauteuils bij te plaatsen. Ook bevindt zich tegen de bakboordzijde een ruime proviand kast. Ook de wasmachine is in dit gedeelte geplaatst.

Aan Dek

Rondom is een robuuste rvs zeereling aangebracht. Het voordek met de ankerlier opstelling is makkelijk toegankelijk vanaf de gangboorden.

Op het stuurdek is de tweede stuurstand gesitueerd. Beschermd tegen weer en wind door de buiskap is het een genot om buiten de Kuster te kunnen besturen, terwijl men alle noodzakelijke apparatuur direct onder handbereik heeft.

Open kuip

Tegen de spiegel is een grote diepe open kuip gesitueerd met banken tegen de opbouw van het stuurdek waaronder zich de kombuis en dinette bevinden. Zowel banken als kuipvloer zijn met teak belegd. Onder de vloer van de open kuip bevindt zich een echte kelder waarin vele zaken zoals bv fietsen geborgen kunnen worden. Een ruime, in twee delen te openen deur met daarboven een stevige goed afgrendelbare klep, zorgen voor een ruime toegang tot de kombuis en dinette. Tevens is er een makkelijke en veilige opstap naar de gangboorden. Robuuste bolders voor het aan- en afmeren zijn vanuit de open kuip makkelijk bereikbaar zonder te hoeven bukken.

Kuster A-45 uit 2003 te koop op BotenBank.nl.

Kuster A-45

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: Kuster
Type: A-45
Lengte (m): 13.75
Breedte (m): 4.65
Diepgang (m): 1.15
Staat van onderhoud: Gebruikt
Bouwjaar: 2003
Prijsstelling: Onder Bod
Valuta: Eur
BTW: Inclusief

Specificaties


Romp: Staal
Rompsoort: Multi Knikspant
Opbouw Materiaal : Staal
Helmstok of stuurwiel: Dubbele Besturing
Hoogte (m): 3.10
Haven: Sneek
Postcode haven: 8607AB
Land haven: NL
Werf gebouwd: Consonant Yachts
Kleur romp: Blauw

Motor


Merk: Vetus Deutz
Type: Dt 43
Soort motor: Binnenboordmotor
PK vermogen: 106
Aandrijving: Vaste Schroef
Aantal motoren: 2
Branstofsoort: Diesel
Uren: Ca, 2200
Inhoud brandstoftank (liters): 2200
Boegschroef: Hydraulisch

Navigatie & Elektronica


Dieptemeter:
Kaartplotter:
Kompas:
Marifoon:
Navigatielichten:
Roerstandaanwijzer:
Snelheidsmeter:
Stuurautomaat/Autopilot:
Log:
Toerenteller:
Brandstofmeter:

Interieur


Stahoogte (m): 2.02
Aantal kooien: 4
Aantal cabines: 2
Toilet(ten): 1
Koelkast:
TV:
Audio:
Verwarming: Kabola
Airconditioning: Werking Niet Bekend
Kooktoestel:
Oven:
Waterboiler:
Grijswatertank:

Exterieur


Ramen: Dubbel Glas
Zeerailing:

Uitrusting


Anker:
Ankerlier: Hydraulisch
Zwemtrap:
Acculader:
Omvormer:
Walstroom aansluiting:

Veiligheid


Bielspomp:
Brandblusser:
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Bezoekadres: Selfhelpweg 9
8607 AB Sneek


065372... Toon Vermeld BotenBank.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

Laatst bekeken

Kuster A-45
© 1996 - 2020 BotenBank.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.