m

Spirit 36s

€ 58.500,- Bj 1996 11,2 m Polyester Diesel r 165x
Compleet uitgeruste een vaarklare Spririt 36 in de sportieve "s" uitvoering!

Fraaie Spirit 36 in de sportieve "s" uitvoering. Nieuw gebouwd voor, en aangeboden door de huidige eigenaar. Er is veel en regelmatig geïnvesteerd in deze Spirit en mocht u op zoek zijn naar een sportief zeilend maar toch comfortabel schip, dan is deze Spirit 36s zeker eentje om te komen bekijken.


Spirit 36 staat bij velen reeds bekend om de fraaie bouw en sportieve zeileigenschappen. Deze "s" versie doet daar nog een schepje boven op met de doorgestoken mast met drie zalingen en het sportievere zeilplan. De eigenaar van het schip heeft in de jaren het nodige geïnvesteerd met als meeste recente investering, een fraaie Raymarine klokkenset in 2017.


Reeds op afstand is deze Spirit een opvallende verschijning. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de in 2014 nieuw in de twee componenten lak gezette opbouw en romp in combinatie met het teak dek. Zodra u aan boord stapt valt meteen op dat dit een schip is om mee te zeilen. De dyform verstaging, deze vele trim mogelijkheden, de helmstok besturing, etc. Allemaal aanwijzingen dat het hier om een echt zeilschip gaat. En om het plaatje compleet te maken, de eigenaar heeft het schip een uitgebreide zeilgarderobe aan laten meten met onder andere twee carbon aramide grootzeilen uit 2013 en 2015, twee keer een bijpassende high aspect, een code zero twee spinnakers en nog meer. Allemaal variërend van de jaren 2011 t/m 2015. Kortom, de fanatieke zeiler kan zijn of haar hart helemaal ophalen met dit schip.


Maar na al dat zeilen is het natuurlijk ook wel eens tijd om te ontspannen. Als het lekker weer is zit u natuurlijk comfortabel buiten in de kuip. De helmstok eenvoudig weggeklapt en de voltallige bemanning en eventueel nog extra gasten vinden allemaal wel hun plekje. En mocht het weer eens tegen zitten, dan treft u benedendeks een comfortabele leefruimte.


In het achterschip zijn twee dubbele hutten met opbergruimte gemaakt. In de salon, nabij de kajuit ingang, is aan stuurboord een riante kaartentafel en daar tegenover, aan bakboord, een praktisch kombuis. Midscheeps zijn aan beiden zijden van het schip ruime zitbanken welke ook gebruikt kunnen worden als zeebed, met in het midden een tafel. In het voorschip is de natte cel over de gehele breedte van het schip en een deurtje verder naar voren, is in de voorpiek de derde hut.

Door het gehele schip is natuurlijk gedacht aan de nodige opbergruimte. De afwerking is robuust en hoogwaardig met fraaie details zoals u van een Spirit mag verwachten.


Kortom, deze Spirit 36 is compleet uitgerust, comfortabel een heeft als "s" uitvoering net dat beetje extra dat de "gewone" Spirit niet heeft. Daarbij kunnen wij dit schip aanbieden van de eerste eigenaar die er vanaf de dag dat hij het schip heeft opgehaald van de werf tot aan de dag van vandaag de nodige zorg aan heeft besteedt met de bijbehorende investeringen.

Mocht u een Spirit 36 of een vergelijkbaar schip zoeken, dan is deze 36s zeker een interessante optie en misschien wel de beste optie. Overtuig u zelf en neem zeker contact op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Uw makelaar is White Whale Willemstad en wij zijn te bereiken via info@wwy.nl of +31 168 820 208.Algemeen: Dek uitvoering: polyester met teak afwerking. Opbouw vorm materiaal: polyester. Doorvaarthoogte: ca. 16.50

Accomodatie: Materiaal kleuren: teak. Stahoogte: ca. 1.85 m.. Slaapplaatsen: 6 + 2

Motor, electra, water: Brandstoftank: 75 ltr.. Koeling: indirect. Spanning: 12 /220v. Accu: 1 x 90Ah AGM start + 1 x 130Ah AGM service. Watertank: 2 x 130 ltr.. Vuilwatertank: nee

Tuigage:

- 1 grootzeil carbon aramide met taffeta membraan 2013
- 1 grootzeil carbon aramide met bdz taffeta membraan 2015
- 1 high aspect fok mid zelfde doek als grootzeilen 2013
- 1 high-aspect fok laminaat voor licht weer 2015
- 1 kleine vlak gesneden fok (zgn Blade) zelfde doek al grootzeilen 2015
- 1 spinnaker (rood) reacher 97m2 nylon 2015
- 1 spinnaker (wit) runner 118m2 nylon 2015
- 1 code zero 2011 (weinig gebruikt)
- verder nog een oudere dacron werkfok en een dacron genua 2

-Voorzeilen zijn allen voorzien van leuvers dus geen rolreef systeem

- De mast is bij de spirit 36s vergeleken met de "standaard" spirit 36, 20 cm naar voren geplaatst zodat een modernere tuigage ontstaat met kleinere voorzeilen en een groter grootzeil.
Navigatie en electronica:

- Trueheading AIS (ontvangen en zenden)

- EchomaxUitrusting:

- winterkleed

, Stootwillen lijnen. Dekzeilen: grootzeilhuik.
Meer informatie: www.uwjachtmakelaar.nl
Kenmerken
Merk:

Spirit

Type:

36s

Bouwjaar: 1996
Lengte: 11,2 m
Breedte: 3,66 m
Diepgang: 1,98 m
Prijs: € 58.500,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: ouddorp nl
Waterverplaatsing: 6 ton
Rompvorm: Rondspant
Aantal hutten: 3
Besturing: Helmstok
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: volvo penta
Type: 29 pk
Brandstof: Diesel
Tank: 75 ltr. l
Boegschroef: nee
Interieur
Stahoogte: ca. 1.85 m.
Bad/douche: nee
Geluidsinstallatie: radio/cd met bluetooth
Kooktoestel: 2-pits gas
Vriezer: nee
Oven: gas
Magnetron: nee
Koelkast: H
Verwarming: webasto
Uitrusting
Anker: H
Electrisch ankelier: H
Buiskap: nee
Zwemtrap: H
Tuig
Grootzeil rolreef: standaard bindrif
Electra & water
Acculader: mastervolt
Omvormer: mastervolt 300w
Waterdruk systeem: elektrisch
Waterboiler: via motor en walstroom
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Dieptemeter: raymarine multi (2017)
Windmeter: raymarine multi 92017)
Kompas: 2 x
Stuurautomaat: raymarine smartpilot x5 met afstandbediening
Log: raymarine multi (2017)
GPS: via kaartplotter
Kaartplotter: raymarine axiom 7 (2017) buiten, advansea t56 bij kaartentafel
Radar: nee
Marifoon: sailor rt2048
Navtex: furuno nx300
Veiligheid
Lenspomp: H
Gasbun: H
Ligplaats:

White Whale Yachtbrokers BV

Wij bieden u als watersporter een complete en professionele dienstverlening vanuit onze kantoren in Willemstad (NB), Enkhuizen, Vinkeveen en Sneek. Onze focus ligt op het verkopen van goed onderhouden werfgebouwde schepen. Maar ook voor vrijblijvend advies bent u bij ons aan het juiste adres.