m

New classic 700

€ 12.500,- Bj 2006 7,3 m Polyester Benzine r 40x
BUITENKANS! Jong gebruikt, zeer net. Groot onderhoud 2017. Wegens beëindiging BV . Overname lopend buy/charter contract?
EXTRA GOEDKOOP WEGENS OMSTANDIGHEDEN

In verband met het opheffen van de BV waar dit zeiljacht op de balans staat wordt het zeer ruim onder de gebruikelijke prijs aangeboden. Wees er dus snel bij, want deze deal geldt alleen in 2017! Google op New Classic 700 om te verifiëren dat het om een zeer grote korting op de gebruikelijke prijzen gaat. De prijs is niet verder onderhandelbaar.

Dit zeiljacht is 10 seizoenen gebruikt op buy/charter-basis en steeds onderhouden en gestald in Langweer. In 2017 is groot onderhoud uitgevoerd om het jacht in perfect verhuurbare conditie te houden.

De Versailles is uitgerust met vele extra's waaronder een Lazy Jack, zonnekleed, rolfok met UV-strook, zwemtrap, anker, schotkompas en een uitgebreid interieur met extra opbergkast en bovenkasten aan weerszijden, porceleinen pomptoilet, walaansluiting + automatische acculader + 2 stopcontacten + 12V-stopcontact, brandblusser, gaskooktoestel incl. RVS watertank en elektrische kraan, en koelkast (compressorkoeling 12 volt, tot -18 ° c).

Door de ophaalbare kiel is het zeiljacht zeer geschikt voor trektochten met max. 4 personen door Friesland, IJselmeer en de Wadden. Door de ophaalbare kiel is vastlopen uitgesloten en behoort droogvallen op het Wad tot de mogelijkheden. De zeileigenschappen zijn ronduit goed, zoals de vele tests bevestigen. Zie ook de video voor een voorbeeld van de zeileigenschappen in de praktijk. De bouw is zeer degelijk met alle essentiële onderdelen uitgevoerd in RVS. Zie ook de lovende tests die als document zijn toegevoegd aan de advertentie.

Door de vele opbergruimte in de extra bovenkasten, de uittrekbare kuiplade, het keukenkastje, de opbergvakken onder de banken en bedden en tot slot de grote bakskisten onder de zittingen van de kuip kunt u gemakkelijk heel veel bagage meenemen zonder dat deze in de weg ligt.

De zeer betrouwbare, zuinige en rustig lopende Yamaha 8 pk 4-takt buitenboord is bij de koop inbegrepen.

U kunt nog jaren plezier hebben van dit zeer fijne schip. Met enige inspanning is deze New Classic 700 trailerbaar en bijvoorbeeld mee te nemen naar Kroatië, zoals andere eigenaren in het verleden hebben gedaan.

U zou in overleg kunnen treden met Sailing Center Langweer of het bestaande Buy/Charter contract kan worden voortgezet. Daarbij deelt u de huurinkomsten, betaalt zelf de verzekering en een geringe vergoeding voor onderhoud en stalling. U heeft recht op minimaal 4 weken eigen gebruik per seizoen, maar in het voor- en naseizoen kunt u ook gebruik maken van periodes dat het schip niet is verhuurd.

Het zeiljacht is te bezichtigen in de haven van Sailingcenter Langweer, Pontdijk 8, Langweer. Overlegt u met de beheerder van de jachthaven.
Kenmerken
Merk:

New classic

Type:

700

Bouwjaar: 2006
Lengte: 7,3 m
Breedte: 2 m
Diepgang: 0,35 m
Prijs: Van € 15.500,- nu € 12.500,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: Langweer
Postcode ligplaats: 8525GG
Gewicht: 1250 kg
Doorvaarthoogte: 5m tot 10m
Aantal slaapplaatsen: 4
Toilet(ten): 1
Besturing: Helmstok
Kielsoort: Hefkiel
Motor
Merk: Yamaha
Type: Benzine 4-takt, 8pk
Bouwjaar motor: 2006
Draaiuren: 2000
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 2
Aandrijving: Buitenboordmotor
Brandstof: Benzine
Cilinderinhoud: 212 cc
Tank: 14 l
Max. snelheid: 10 km/u
Vermogen: Tot 10pk
Type motor: Buitenboordmotor
Interieur
Kooktoestel: H
Vriezer: H
Koelkast: H
Uitrusting
Anker: H
Zeilhoezen: H
Zwemtrap: H
Buitenboordmotor: H
Tuig
Strijkinstallatie: H
Grootzeil normaal: 2 reefposities
Rolfok: H
Electra & water
Acculader: H
Waterdruk systeem: H
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Kompas: H
Windvaan: H
Veiligheid
Radarreflector: H
Brandblusser: H
Ligplaats: