m

Lagoon 39 Premium

€ 339.000,- Bj 2014 11,74 m Polyester Diesel r 28x
Lagoon 39 premium uitvoering in zeer goede staat

De Lagoon 39 Premium die wij u namens particuliere eigenaar aanbieden verkeert in zeer goede staat. Zij is gebouwd in 2014 en in 2015 in de vaart gekomen. De boot is slechts licht gebruikt, hoofdzakelijk op zoet water en zeer rijk uitgerust ten opzichte van de standaard versie met vele extra's ter waarde van ongeveer € 100.000,-.

Het ontwerp van Marc Van Peteghem en Vincent Lauriot Prévost luidt een nieuw tijdperk in voor het bekende merk Lagoon. Er zijn tal van veranderingen ten opzichte van eerdere Lagoons zoals de rechte stevens waarmee de waterlijn wordt verlengd voor meer snelheid en stabiliteit. De tuigage is praktischer in gebruik en de voordriehoek vergroot. De boot laat zich eenvoudig op het achterdek bedienen. Het exemplaar wat wij u aanbieden heeft een boegschroef voor manoevreren in kleine havens. Voor monohul zeilers is dit een ideale catamaran om de overstap te maken wanneer meer ruimte en stabiliteit gewenst is.

De gehele kuip en stuurmanspositie kunnen worden afgesloten met kuipkleden / kuiptent. Hierdoor ontstaat een bijzonder grote afgesloten ruimte die kan worden gebruikt bij slecht weer. Deze kuiptent geeft veel beschutting en houdt de kuip schoon en droog.

Het interieur biedt veel ruimte ook in vergelijking met andere catamarans mede door de recht geplaatste ramen. Bij binnenkomst in de salon is de zithoek centraal met links een navigatiehoek. Links van de ingang is de keuken compleet met koelkast en vriezer. Aan weerszijden zijn trappen omlaag naar de hutten. Links is de eigenaarshuit met en-suite badkamer. Rechts zijn twee hutten met eveneens badkamer. De boot is zomer en winter door comfortabel mede dankzij de Kabola verwarming en warmwater systeem. Het watersysteem heeft zelfs een walaansluiting.

Voor wie een goed varend, perfect onderhouden en luxueus uitgerust kwaliteitsjacht zoekt is deze Lagoon 39 Premium een absolute aanrader. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging aan boord in Volendam (NL). Heeft u nog vragen, of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact op via enkhuizen@wwy.nl. Uw jachtmakelaar is Robert de Vries, tel. 0228 855 380.Algemeen:

jacht van 1e particuliere eigenaar.

Vaargebied IJsselmeer/Markermeer Waddenzee

laatste antfouling en anodes 10-4-2017

. Dek uitvoering: polyester antislip; trampoline boeg. Opbouw vorm materiaal: polyester

Accomodatie:

bedden met lattenbodems

. Materiaal kleuren: hout licht eiken en kunststof. Stoffering gordijnen: mokka bruine kussens. Verblijfsruimtes: salon met keuken en navigatie. Stahoogte: ca 2.00 mtr. Slaapplaatsen: 6 + 2 + 2 extra in de boeg (geen matrassen aanwezig)

Motor, electra, water: Brandstoftank: 2x 200 ltr. Koeling: indirect. Kruissnelheid knopen: 7,5. Maximum snelheid knopen: 8,5. Verbruik liters/uur: 3,5 per motor. Spanning: 12 – 24 V, Bedieningspaneel. Accu: 2x start, 4x service á 140Ah; 2x boegschroef. Dynamo: 1x per motor. Watertank: 1x 300 liter en 1x 275ltr. Vuilwatertank: 2x 80 ltr

Tuigage: Lieren: 4x Harken self tailing waarvan 1x elektrisch


Navigatie en electronica:

AIS 650 Class B TransceiverUitrusting: Stootwillen lijnen: compleet. Buitenkussens: mokka bruin. Dekzeilen: winterkleed over stuurstand

Veiligheid:

lifelines

. CE-normering: A. Reddingvlot: 6 persoons in koffer 2015.
Meer informatie: www.wwy.nl
Kenmerken
Merk:

Lagoon

Type:

39 Premium

Bouwjaar: 2014
Lengte: 11,74 m
Breedte: 6,79 m
Diepgang: 1,21 m
Prijs: € 339.000,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: in verkoophaven
Besturing: Stuurwiel
Kielsoort: Vast
Motor
Merk: 2x yanmar 3ym30
Type: 2x 29 pk
Brandstof: Diesel
Tank: 2x 200 ltr l
Boegschroef: vetus 75 kgf in sb boeg
Interieur
Stahoogte: ca 2.00 mtr
Bad/douche: 2x binnen 1x buiten
Geluidsinstallatie: radio/cd/mp3 met speakers binnen buiten; lcd flatscreen
Kooktoestel: 3 pits gas
Vriezer: bovenlader
Oven: H
Koelkast: deurmodel
Verwarming: kabola cv (combi met warm water) warmtewisselaars en 3 radiatoren
Uitrusting
Anker: ploeg
Electrisch ankelier: H
Zwemtrap: 2x
Tuig
Grootzeil rolreef: bindreven 2x in lazybag
Gennaker: H
Rolfok: rolreef
Electra & water
Acculader: victron 40a
Omvormer: victron; 1x 12v 220v; 1x 12v 24v; 1x 12v – 12v (plotter)
Waterdruk systeem: elektrisch met hydrofoor; directe wal aansluiting
Waterboiler: boiler verwarmd door kabola en 220v
Inhoud vuilwatertank(l): 2 l
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: compleet
Dieptemeter: raymarine i70
Windmeter: raymarine i70
Kompas: H
Stuurautomaat: raymarine spx30 smartpilot course computer
Log: raymarine i70
GPS: raystar 130 gps sensor
Kaartplotter: raymarine e125 op stuurpositie
Marifoon: raymarine e55
Veiligheid
Radarreflector: H
Lenspomp: 2x elektrisch en 2x manual
Gasbun: H
Brandblusser: blussers 3x
Ligplaats:

White Whale Yachtbrokers BV

Wij bieden u als watersporter een complete en professionele dienstverlening vanuit onze kantoren in Willemstad (NB), Enkhuizen, Vinkeveen en Sneek. Onze focus ligt op het verkopen van goed onderhouden werfgebouwde schepen. Maar ook voor vrijblijvend advies bent u bij ons aan het juiste adres.