m

Friendship 30 Pion

€ 28.000,- Bj 1989 9,06 m Polyester r 463x
Deze zeer goed onderhouden Friendship 30 (Pion) is door Jachtwerf Meijer te Balk gebouwd in 1989. Vaargebied IJsselmeer.
Vanaf 1991 zijn wij de 2-de eigenaar en hebben we de boot altijd met liefde onderhouden, zodat dit schip ongetwijfeld een van de mooiere Friendship Pionnen is. De boot heeft altijd op het IJsselmeer en de Waddenzee gevaren.
Iedere winter heeft dit schip overdekt gelegen en is er goed onderhoud uitgevoerd.
De 2 cilinder 18 pk Yanmar diesel heeft ieder jaar een onderhoudsbeurt gehad.

De goede zeileigenschappen en de praktische bruikbaarheid van de Friendship Pion is als vanouds bekend. De kuip is diep en comfortabel. Ook met minder fraai weer zal de Friendship u een vertrouwd gevoel geven, eventueel biedt de aanwezige sprayhood u dan de nodige beschutting.
Deze Meijer Pion kenmerkt zich met doorlopende ramen op de kajuit (“Friendship look”) voorzien van zonwerend hardglas. Het raam op de voorkant van de opbouw ontbreekt, evenals de 2 ramen aan weerszijden in de romp.
Het interieur heeft 5 tot 6 slaapplaatsen. De kaartentafel en het toilet bevinden zich aan bakboordzijde, de kombuis bevindt zich aan stuurboordzijde. De op de foto’s zichtbare kajuittafel is ook in de kuip te gebruiken. In plaats van deze kajuittafel is ook de originele tafel nog beschikbaar.

Een brochure met uitgebreide informatie over de inventaris en de zeilen kunt u downloaden.

De boot is op afspraak te bezichtigen in Lelystad of Elburg.
Kenmerken
Merk:

Friendship 30

Type:

Pion

Bouwjaar: 1989
Lengte: 9,06 m
Breedte: 2,9 m
Diepgang: 1,7 m
Prijs: € 28.000,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: Lelystad
Postcode ligplaats: 8242 PC
Ligplaats: