m

Boston Whaler 170 Montauk

€ 36.781,- Bj 2016 5,18 m Polyester r 221x

De Montauk is een wereldwijde favoriet voor tientallen jaren, dankzij de middenconsole design, superieure laterale stabiliteit, zijn extra droge rit en snel planeren met een minimale pk. Alle voordelen van de klassieke Montauk zijn geschopt tot een aantal inkepingen in 170 van vandaag Montauk. Geniet van een zachtere rit en betere prestaties, geleverd door de aangepaste V-romp invoer. Met een veel breder 6 '10 "balk, er is meer ruimte in voor mensen en spullen.

Ondanks de extra ruimte, krijg je toch snel planeren, fantastische prestaties en een ondiepe 9-inch versie. De middenconsole zet alles binnen handbereik, inclusief binnnacle controle, bekerhouders, elektrische schakelpaneel en een elektrische hoorn. Er is een ruime berging / ankerbak in de bowrider. En de omkeerbare pilotenstoel heeft een verstelbare 4-positie van de rugleuning, zodat u kunt het gebruiken als een bank of leaning post.

Herontdek een Whaler legende in de 170 Montauk.

Meer informatie: www.kemperswatersport.nl
Kenmerken
Merk:

Boston Whaler

Type:

170 Montauk

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 5,18 m
Breedte: 2,08 m
Diepgang: 0,22 m
Prijs: € 36.781,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: Aalsmeer
Ligplaats:

Kempers Watersport Aalsmeer

Jachtmakelaardij Kempers ligt aan de Westeinderplas midden in het Groene Hart van de Randstad en om de hoek bij Amsterdam Schiphol Airport. Mede hierdoor beschikken wij over een groot internationaal netwerk. Onze vijf beëdigde of gecertificeerde Jachtmakelaars hebben allen een eigen specialisme. Ons aanbod is divers maar de schepen zijn recent, werfgebouwd en verzorgd. Met ruim 40 jaar ervaring in bemiddeling bij verkoop van motor- en zeiljachten is Kempers Watersport een betrouwbare partner voor de verkoop van uw jacht. Inmiddels heeft Kempers Watersport zich geconcentreerd op 1 locatie met 500 ligplaatsen, 300 parkeerplaatsen, 20 bekwame vakmensen en een onverminderd enthousiasme voor de watersport. Onze vakmensen helpen u graag bij de verkoop van uw jacht. Direct vooraan in de haven liggen de verkoopschepen, gemakkelijk te bereiken voor kopers. In totaal liggen daar momenteel zo'n 125 schepen.