m

Riva Rivamare

Op aanvraag 11,88 m Hout r 167x
Het speedbootmerk Riva presenteerde onlangs de Rivamare

Het speedbootmerk Riva presenteerde onlangs de Rivamare, deze twaalf meter lange boot, met een retro uitstraling en een harmonieuze samenstelling van chroom en mahonie-hout is echte eyecatcher. De klassiek lijkende Rivamare is moderner dan je denkt. De twee 400pk Volvo-motoren zorgen ervoor dat er een topsnelheid van 40 knopen gegarandeerd wordt. Wanneer de twee panelen aan de achterkant naar beneden worden gevouwen ontstaat er een groot zwemplatform. Hoe fijn. Ruimte in overvloed, zonnen, zwemmen of over het water racen, het kan allemaal.

Lengers Yachts brengt dit exclusieve jacht naar Nederland tijdens Masters of LXRY 2016, van 8 t/m 12 december in de Amsterdam RAI. Tijdens de VIP avond op 8 december lassen wij een speciaal moment in om dit prachtige schip op genereuze wijze te onthullen. Op dit moment staat hij nog in bij de bouwer en hij krijgt de kleur “Blue sera”, deze metallic kleur is nog niet eerder geproduceerd! Wij zouden het fantastisch vinden als jullie hierbij kunnen zijn en wellicht kunnen wij in de aanloop van dit moment nog een samenwerking opstarten voor een redactioneel stuk of advertentie in het blad of op de website.

Meer informatie: www.lengersyachts.com
Kenmerken
Merk:

Riva

Type:

Rivamare

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2016
Lengte: 11,88 m
Breedte: 3,5 m
Prijs: Op aanvraag
Rompmateriaal: Hout
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Muiden
Ligplaats Land: Nederland
Ligplaats:

Lengers Yachts

Lengers Yachts uit Muiden is een familiebedrijf met bijna vijftig jaar ervaring. In deze lange tijd hebben wij ons gespecialiseerd in alle expertise die u kunt verwachten van een high-end yacht professional. Lengers Yachts wordt geroemd om haar inhouse ervaring op alle fronten, die ondanks de ervaring van bijna vijf decennia nog iedere dag verbetert. Onze 20 medewerkers zijn van alle markten thuis, van sales tot aftersales, van aankoopbegeleiding van uw nieuwe jacht tot de verkoop van het jacht dat u wilt inruilen, van onderhoud tot reparatie, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij nemen u de zorgen van uw schip uit handen. Bij Lengers Yachts kunt u terecht voor een keur aan nieuwe schepen, zo zijn wij de trotse dealer van Sanlorenzo, Sacs en Prestige. Maar u vindt bij ons ook een keur aan kwalitatief perfecte jachten die zijn ingeruild of door onze experts na wereldwijde zoektochten zijn ingekocht.