m

EVO 43

€ 549.800,- 13,04 m Polyester Diesel r 85x
De Evo 43 is niet zomaar een verschijning. Handling en prestaties zijn in ieder vaargebied onovertroffen.

De Evo 43 is niet zomaar een oogstrelende verschijning. Handling en prestaties zijn in ieder vaargebied onovertroffen. Daarnaast zijn zowel de styling als afwerking van een niveau waarop alleen een Italiaan zich kan begeven.

Op een romplengte van ruim 13 meter is veel mogelijk gemaakt zonder het concept van een snelvarende cruiser uit het oog te verliezen. Een dubbele configuratie Volvo Penta IPS drives van 435PK ieder, garandeert bloedstollende snelheden en zeewaardigheid onder alle omstandigheden.

de Evo 43 goed voor een topsnelheid van 38 knopen en heeft op cruise-snelheid van 30 knopen een bereik van 300 nautische mijl.

De strakke, hoekige lijnen van het ontwerp smelten samen tot een uitgebalanceerde verschijning die op prestatie gericht lijkt te zijn. Een ander deel van Evo’s schoonheid ligt besloten in de details.

Onderdeks beschikt de Evo 43 over een smaakvol ingericht interieur met een uitnodigende rondzit, volwaardige badkamer en gerieflijk slaapvertrek. Bovendeks is waar Evo Yachts tot het uiterste gaat een ultieme lounge ervaring te bieden.

Het vrijboord van de Evo schuift aan weerszijden uit tot een formidabele 6 meter breed. Uit het vlakke met teak belegd vloeroppervlak, komen als volslagen verrassing een viertal retractable deckchairs tevoorschijn. Het zwemplatform ontvouwt zich tot een trap en tweede platform voor easy boarding. Een deel van de vaste zitplaatsen transformeert tot een culinair verantwoorde buitenkeuken. Alle systemen aan boord, van ankerlier tot hoogte-instelling van de salontafels, zijn met hydrauliek beweegbaar gemaakt en met een smartphone of tablet op afstand te bedienen. Tenzij de kapitein daar anders over denkt. Vanaf een fraai met teak afgewerkte stuurpositie ben je volledig in control over een magnifieke machine.

Wij maken u graag een afspraak met u voor een uitgebreide kennismaking en proefvaart.

Van 12/17 september zijn wij aanwezig op de Cannes Boat show graag maken wij een afspraak met u voor een kennismaking en proefvaart.Algemeen: Dek uitvoering: teak

Motor, electra, water: Brandstoftank: 1000 liter. Kruissnelheid knopen: 38 knopen.
Meer informatie: www.orangeyachting.nl
Kenmerken
Merk:

EVO

Type:

43

Lengte: 13,04 m
Breedte: 4,52 m
Diepgang: 0,9 m
Prijs: € 549.800,-
BTW Excl BTW
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: in verkoophaven
Waterverplaatsing: 11 ton
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: volvo penta ips
Type: 2x 370 pk of 2x 435 pk
Brandstof: Diesel
Tank: 1000 liter l
Ligplaats:

Orange Yachting

Orange Yachting is importeur van ANVERA, EVO, PARDO YACHTS tevens dealer van SEABOB & GOCYCLE. Onze jacht- en sloepenmakelaardij is u graag van dienst voor de aan- of verkoop van uw schip, uiteraard ook in het buitenland. Wij hebben een internationaal netwerk voor de verkoop van uw schip in het buitenland. U kunt bij ons 7 dagen in de week terecht, en bent u van harte welkom om u vrijblijvend te laten adviseren voor aan- of verkoopadvies. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Okke Hooites