m

Axopar 28 T-Top

€ 53.060,- 9,18 m Polyester Benzine r 101x
Axopar 28 t-top

De Axopar 28 T-Top combineert de unieke voordelen van een RIB (Rigid Inflatable Boat) met haar stabiele vaareigenschappen, lichte constructie en ongeëvenaarde veiligheid, met de ruimte en het design van een motorcruiser. De Axopar 28 is verkrijgbaar in een Open, Cabin en T-Top versie. Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen. De Axopar 28 T-Top kan worden uitgerust met een MerCury Outboard van 150 tot en met 350 pk.

Door het twin stepped-hull concept heeft de Axopar 28 T-Top een uitzonderlijk laag brandstofverbruik, fantastische vaareigenschappen, en een fraai, modern en onderscheidend design. De Axopar 28 T-Top kan worden uitgerust met een legio aan opties om de boot zo veel mogelijk te kunnen customizen naar uw wensen.

Kempers Watersport is exclusief dealer van Axopar voor Nederland, België en Luxemburg. Axopar levert via Kempers Watersport een 24, 28 en 37 voets model in de volgende uitvoeringen: Open, Cabin en T-top versies, waarbij er bij de 28 en 37 voets versie de mogelijkheid is voor een aft cabin (achterkajuit). Het merk Axopar heeft in de laatste jaren naam gemaakt en ongelofelijk veel internationale prijzen gewonnen door dit unieke concept.Algemeen: Dek uitvoering: Anti-slip. Opbouw vorm materiaal: polyester. Doorvaarthoogte: 2.85 meter inclusief light mast. Ramen: Glas met licht getint groen

Accomodatie: Materiaal kleuren: Silvertex. Slaapplaatsen: 2

Motor, electra, water: Brandstoftank: Aluminium tank 300 liter. Koeling: Watergekoeld. Maximum snelheid knopen: 32 tot 47 knopen. Verbruik liters/uur: 1.01 liter per nautical mile. Spanning: 12 v

Uitrusting: Buitenkussens: Silvertex kussenset

Veiligheid: CE-normering: C - coastal.
Meer informatie: www.kemperswatersport.nl
Kenmerken
Merk:

Axopar

Type:

28 T-Top

Lengte: 9,18 m
Breedte: 2,95 m
Diepgang: 0,8 m
Prijs: € 53.060,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: in verkoophaven
Aantal slaapplaatsen: 2
Besturing: Stuurwiel
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: mercury verado
Type: 150-350 pk
Brandstof: Benzine
Tank: aluminium tank 300 liter l
Boegschroef: optioneel
Veiligheid
Lenspomp: manueel
Brandblusser: brandblusser 2 kg
Ligplaats:

Kempers Watersport Aalsmeer

Jachtmakelaardij Kempers ligt aan de Westeinderplas midden in het Groene Hart van de Randstad en om de hoek bij Amsterdam Schiphol Airport. Mede hierdoor beschikken wij over een groot internationaal netwerk. Onze vijf beëdigde of gecertificeerde Jachtmakelaars hebben allen een eigen specialisme. Ons aanbod is divers maar de schepen zijn recent, werfgebouwd en verzorgd. Met ruim 40 jaar ervaring in bemiddeling bij verkoop van motor- en zeiljachten is Kempers Watersport een betrouwbare partner voor de verkoop van uw jacht. Inmiddels heeft Kempers Watersport zich geconcentreerd op 1 locatie met 500 ligplaatsen, 300 parkeerplaatsen, 20 bekwame vakmensen en een onverminderd enthousiasme voor de watersport. Onze vakmensen helpen u graag bij de verkoop van uw jacht. Direct vooraan in de haven liggen de verkoopschepen, gemakkelijk te bereiken voor kopers. In totaal liggen daar momenteel zo'n 125 schepen.