m

Vanvossen 800 Sport Tender

€ 25.950,- 8 m Aluminium Benzine r 184x
De VanVossen 800 Sport Tender is een nieuw tijdloos ontwerp geïnspireerd op de klassiekers van weleer met negatieve zeeg en sublieme vaareigenschappen

De VanVossen 800 Sport, zelflozend en onderhousvrij, gebouwd met de hedendaagse technieken en materialen verwerkt in dit prachtige ontwerp zoals bijvoorbeeld een VanVossen Design vloer (uit een kunststof gebaseerd op rijstvlies) in de kuip en op het dek, uiteraard is de kuip zelflozend, en dus net als alle VanVossen Tenders onderhoudsarm, maar dan met de uitstraling van licht vergrijst teakhout.

De VanVossen 800 Tender Sport kan worden uitgerust met geïntegreerde 175 PK Outboard, deze stille en zuinige machine is zo weggewerkt dat er voldoende luchttoevoer is om optimaal te kunnen presteren. (topsnelheid 70 km/h)

De perfecte Tender om heerlijk launchend door de grachten te varen, maar ook een uitspatting over het IJsselmeer of naar de Waddeneilanden behoord absoluut tot de mogelijkheden.

Varen in het voorjaar in onze prachtige Matte Military Green uitgevoerde 800 Sport Tender? neem contact met ons op voor de prijs van dit schitterende weergaloos varende schip.

Meer informatie: vanvossentenders.nl
Kenmerken
Merk:

Vanvossen

Type:

800 Sport Tender

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2018
Lengte: 8 m
Breedte: 2,45 m
Diepgang: 0,35 m
Prijs: € 25.950,-
Rompmateriaal: Aluminium
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Steenwijk
Postcode ligplaats: 8331VH
Ligplaats Land: Nederland
Gewicht: 1150 kg
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 2
Besturing: Stuurwiel
Motor
Merk: Honda / Suzuki
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Buitenboordmotor
Brandstof: Benzine
Tank: 150 l
Max. snelheid: 70 km/u
Boegschroef: Optioneel
Vermogen: 100 tot 250pk
Type motor: Buitenboordmotor
Uitrusting
Zwemtrap: H
Ligplaats:

Van Vossen Tenders