m

Enkhuizen sloep Enkhuizen ...

€ 43.995,- Bj 2017 6,8 m Polyester r 3386x
Enkhuizen 680 Tender,een grote , buitengewoon ruime boot met innovatie interieur, een variabele diepgang, uitstekende wendbaarheid.

De Enkhuizen 680 Tender is een grote , buitengewoon ruime boot met innovatie interieur. De 680 heeft een variabele diepgang, uitstekende wendbaarheid, een ruim en comfertabel interieur en vaareigenschappen die bij een modern ontwerp horen. Kortom een snelle boot met het comfort van de klassieke sloep . Daarnaast beschikt de 680 over bescheiden buitenmaten, zodat hij gemakkelijk in een ligplaats met een lengte van 7 meter gemanoeuvreerd kan worden. Verkrijgbaar vanaf € 43.995 incl. BTW.

Meer informatie: www.enkhuizensloep.nl
Kenmerken
Merk:

Enkhuizen sloep

Type:

Enkhuizen 680 Tender

Bouwjaar: 2017
Lengte: 6,8 m
Breedte: 2,5 m
Diepgang: 0,55 m
Prijs: € 43.995,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Enkhuizen
Postcode ligplaats: 1601 MR
Doorvaarthoogte: tot 5m
Aantal slaapplaatsen: 2
Toilet(ten): 1
Besturing: Stuurwiel
Kielsoort: vaste kiel
Trailer: tandemastrailer
Motor
Aantal motoren: 1
Aandrijving: vaste schroef
Vermogen: 30 tot 100pk
Type motor: Binnenboordmotor
Ligplaats:

Stoop Jachtbouw / Enkhuizen Sloep

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalste karakter v/d oorspronkelijke reddingssloep.Enkhuizensloep bouwt al bijna 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen en tenders. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.