m

Enkhuizen 640

€ 33.450,- Bj 2016 6,4 m Polyester Diesel r 514x
De 640 is een ultieme mix geworden tussen een klassiek gelijnde spiegelsloep zoals de Enkhuizen 500 met het dynamische onderwaterschip van een Tender.

Dat was de vraag naar een klassiek gelijnde spiegelsloep met de vaareigenschappen van een tender.

Deze combi klinkt heel aanlokkelijk maar heeft in de uitwerking toch wel wat uitdaging. Wij moesten het ontwerp gaan opdelen tussen boven en onder water.
Boven water hebben we de succesvolle vertrouwde lijnen van de Enkhuizen 500 sloep in een nieuw jasje gegoten. Onderwater hebben we het onderwaterschip van de 630 Tender gebruikt.

En zoals u gewend bent van de Enkhuizensloep, hechten wij hierbij veel waarde aan de inbreng van onze klanten. Hun opmerkingen en ideeën werden dan ook waar mogelijk verwerkt in het interieur van de nieuwe sloep. De Enkhuizen 640 is een ultieme mix geworden tussen een klassiek gelijnde spiegelsloep zoals de Enkhuizen 500 met het dynamische onderwaterschip van de 630 tender. De 640 krijgt door de brede waterlijn oppervlakte en de sprayrails hele stabiele vaareigenschappen. De boeg is spitser gemaakt om de weerstand te verlagen. Het trim plateau zorgt voor een groot draagvlak wat steeds effectiever wordt als de snelheden

Meer informatie: www.enkhuizensloep.nl
Kenmerken
Merk:

Enkhuizen

Type:

640

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 6,4 m
Breedte: 2,4 m
Diepgang: 0,55 m
Prijs: € 33.450,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Enkhuizen
Postcode ligplaats: 1601 MR
Gewicht: 1200 kg
Rompvorm: V-bodem
Doorvaarthoogte: tot 5m
Besturing: Stuurwiel
Motor
Merk: VETUS
Type: M2.13
Bouwjaar motor: 2015
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 2
Aandrijving: vaste schroef
Brandstof: Diesel
Uitrusting
Anker: H
Buiskap: H
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Ligplaats:

Stoop Jachtbouw / Enkhuizen Sloep

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalste karakter v/d oorspronkelijke reddingssloep.Enkhuizensloep bouwt al bijna 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen en tenders. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.