m

Scangaard 26 Classic

Op aanvraag Bj 2017 8,26 m Polyester r 1034x
,

DEZE KLASSIEKE DAYSAILER WORDT IN OVERLEG MET DE NIEUWE EIGENAAR VERDER AANGEKLEED. U KUNT DAN DENKEN AAN:

- KLEUR ROMP
- ZEILEN
- MOTOR
- KUSSENS INTERIEUR

DOELSTELLING: DE NIEUWE EIGENAAR HEEFT EEN DAYZEILER DIE GEHEEL BIJ HEM PAST.

De nieuwe Scangaard 26 is wat moderner, maar heeft de klassieke lijnen, de lange kiel en aangehangen roer, zoals ook de voornaamste ontwerp kenmerken van haar kleinere zusje behouden. Met een totale lengte van 8.26 m biedt de 26er, in de grote kuip plaats voor 4 á 5 personen. De kajuit biedt slaapplaats aan 4 personen. 2 in de hondekooien en een dubbelbed in het voorschip. Ook is er een beperkte salonruimte met banken en een kleine kombuis.
In tegenstelling tot de Scangaard 21 heeft de Scangaard 26 al meer de kenmerken van een weekender. Als er niet al te hoge eisen gesteld worden aan comfort en stahoogte, is een korte vakantie aan boord goed mogelijk. Met een gewicht van 1.800 kg is de Scangaard 26 nog goed trailerbaar en makkelijk te kranen door een centraal heisoog.

Meer informatie: www.scandinavianyachts.nl
Kenmerken
Merk:

Scangaard

Type:

26 Classic

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 8,26 m
Breedte: 2,43 m
Diepgang: 1,2 m
Prijs: Op aanvraag
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Workum
Postcode ligplaats: 8711GX
Gewicht: 1800 kg
Waterverplaatsing: 800 ton
Rompvorm: S-spant
Aantal slaapplaatsen: 4
Besturing: Helmstok
Kielsoort: Langkiel
Uitrusting
Buiskap: optioneel
Zeilhoezen: optioneel
Tuig
Genua: optioneel
Spinnaker: optioneel
Gennaker: optioneel
Rolfok: H
Fok: optioneel
Ligplaats:

Scandinavian Yachts Workum

Beute Scandinavian Yachts is een fullservice watersportbedrijf gespecialiseerd in Scandinavische jachten en andere jachten in het hoger segment. Het is een klein bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en de communicatie met de klant centraal staat. Wij hebben een modern bedrijf met de uitstraling van kwaliteit, waar u als klant een goed gevoel heeft, om uw kostbare bezit uit handen te geven. Wij zijn zelf ook fanatieke zeilers en verstaan de taal die onze klant spreekt. In goed onderling overleg bereiken we het doel; dat de klant met een tevreden gevoel het bedrijf verlaat. Wij doen wat wij beloven en onze kracht is de jachteigenaar te ontzorgen.