m

Delphia Escape 1080 Soley

€ 172.161,- Bj 2018 10,8 m Polyester Diesel r 75x
Prachtig uitgevoerde Delphia Escape 1080 Soley voorzien van diverse opties Bezoek ons op Boot 2018 Dusseldorf, Hal 17C38.Standaard vanaf € 112.893,0

De Delphia Escape 1080 Soley zorgt voor een verruiming van het aanbod motorjachten range, genaamd Escape, binnen de Delphia Yachts.
Het is een perfect jacht voor zowel de particuliere gebruikers die genieten van het comfort en de veiligheid als ook voor de charter markten die zeewaardige jachten willen verhuren.
De belangrijkste voordelen van de Delphia Escape 1080 Soley zijn: de innovatieve constructie, een klassieke vorm van de romp met een laag brandstofverbruik. Het ruime zonnedek met uitneembare matrassen geven u alle ontspanning en comfort.
Het jacht is ontworpen voor de offshore, hierdoor word dit jacht met een CE certificering B verleend. Tot nu toe was de enige Delphia Escape met deze categorie de Delphia Escape 1300. Hierdmee is de Delphia Escape 1080 Soley geschikt voor overzeese tochten. Delphia Escape 1080 Soley is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de 2 en de 3 hutten uitvoering, beide met ruime salon en keuken.Algemeen:

Delphia Escape 1080 Soley is in 2014 en 2016 genomineerd voor Boat of the year!!
Het zorgt voor een verruiming van het aanbod motorjachten range, genaamd Escape, binnen de Delphia Yachts. Het is een perfect jacht voor zowel de particuliere gebruikers die genieten van het comfort en de veiligheid als ook voor de charter markten die zeewaardige jachten willen verhuren.

De belangrijkste voordelen van de Delphia Escape 1080 Soley zijn:
- De innovatieve constructie,
- Een klassieke vorm van de romp met een laag brandstofverbruik.

Het ruime zonnedek met uitneembare matrassen geven u alle ontspanning en comfort.
Het jacht is ontworpen voor de offshore, hierdoor word dit jacht met een CE certificering B verleend.
Tot nu toe was de enige Delphia Escape met deze categorie de Delphia Escape 1300. Hiermee is de Delphia Escape 1080 Soley geschikt voor overzeese tochten.Delphia Escape 1080 Soley is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de 2 en de 3 hutten uitvoering, beide met ruime salon en keuken. Genoemde prijs is exclusief Transportkosten en afleverkosten. De Delphia Escape 1080 Soley is leverbaar vanaf € 112.893,- incl. BTW.

. Dek uitvoering: Antislip. Opbouw vorm materiaal: Polyester. Doorvaarthoogte: Ca. 3m 20. Ramen: Grijs getint enkelvoudig glas

Accomodatie:

Het interieur heeft de flair van een zeilboot en biedt veel slimme kastruimte.

Aan bakboord een fijne dinette en aan de andere kant een kombuis, opvallend veel bergruimte en netjes verwerkt.

In de voorhut een groot tweepersoonsbed en een slaapplek voor een kind. Achterin een smal tweepersoonsbed en een ruime natte cel. Overal prima stahoogte en de boot oogt dankzij de vele ramen en dakluiken lekker licht.

. Materiaal kleuren: Beuken houten betimmering met een gestreepte houten vloer. Stoffering gordijnen: Beige stoffen bekleding met crème kleurige accenten. Verblijfsruimtes: 3 verblijfsruimtes, een eigenaarshut in VK, een cuddy cabine voor de gasten en een gezellige salon. Stahoogte: ca 1,96m. Slaapplaatsen: 4 vaste

Motor, electra, water: Brandstoftank: 150 liter. Koeling: Interkoeling. Meetinstrumenten: Compleet dashboard. Spanning: 12 volt boordnet. Bedieningspaneel: geheel compleet. Accu: Verbruiker accu AGM 110 Ah, Start accu AGM 90 Ah, Boegschroef accu AGM 110 Ah, Hekschroef accu AGM 110 Ah. Dynamo: 120 AMP. Watertank: 300 liter. Vuilwatertank: 80 liter

Uitrusting: Stootwillen lijnen: complete set aanwezig. Buitenkussens: Kuipkussens met zit en rugleuning in de zit achterop, hier kun je heerlijk zitten en/ of liggen in de zon. Op het voordek ligt een royaal zonnebed, beide in de kleur crème en grijs

Veiligheid: CE-normering: B (Zee).
Meer informatie: www.bestboats.nl
Kenmerken
Merk:

Delphia

Type:

Escape 1080 Soley

Bouwjaar: Nieuw
Lengte: 10,8 m
Breedte: 4,26 m
Diepgang: 0,84 m
Prijs: € 172.161,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: boulevard nautique
Waterverplaatsing: 5 ton
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: nanni
Type: 200 pk
Bouwjaar motor: 2018
Brandstof: Diesel
Tank: 150 liter l
Boegschroef: elektrische 4 kw boegschroef
Hekschroef: elektrische 4 kw hekschroef
Interieur
Stahoogte: ca 1,96m
Bad/douche: douche in cockpit met koud- en warm water
Geluidsinstallatie: nog naar wens uit te voeren
Kooktoestel: 2 pits gastoestel
Koelkast: 85 liter koelkast
Verwarming: optie
Uitrusting
Anker: optie
Electrisch ankelier: H
Zwemtrap: geintegreerd op zwemplatform
Electra & water
Acculader: optie
Waterdruk systeem: elektrische pomp
Waterboiler: via hydrophoor
Inhoud vuilwatertank(l): 80 l
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: dhi compleet
Dieptemeter: optie
Kompas: magnetisch kompas
Log: optie
Veiligheid
Lenspomp: 1x elektrisch, 1x handmatig
Gasbun: met afvoer
Brandblusser: brandblusser
Ligplaats:

BestBoats

De Markt is de laatste jaren enorm veranderd en het kopen of verkopen van een boot is door de lastige marktomstandigheden niet meer zo eenvoudig. Het is noodzakelijk om de verkoop van boten professioneel aan te pakken en heel goed na te denken over marketing. Tijd om eens contact op te nemen met Arie Drenth de eigenaar van Bestboats.Wij willen u hier graag nader over informeren tijdens een persoonlijk gesprek. Alles wat bij de aan- of verkoop van een jacht belangrijk is verzorgen wij voor u!!