m

Admiralstender Classic 850

Bj 2014 8,5 m r 222x
De AdmiralsTender Classic 850 is de 'moeder van alle tenders', met klassieke styling, een teakhouten dek en een uitzonderlijk praktisch interieur. De cabine onder het voordek biedt ruimte voor twee en bevat een droog toilet, terwijl de grote twin cockpit een schat biedt aan ruimte en comfort. De tweede generatie Classic is volledig vernieuwd om aan de hoogste high-tech kwaliteit te voldoen. De Yanmar common rail turbodieselmotoren zijn uiterst betrouwbaar met maximale flexibiliteit en minimale geluidsniveaus.
Alle opties die wij bieden kunnen afzonderlijk worden geleverd, de meeste zijn ook leverbaar in pakketten: Dit pakket geeft een aantal extra gebruiksmogelijkheden en extra comfort. Het bestaat uit een complete kussenset voor de kuipbanken en bestuurdersstoel, rugkussens, sprayhood, kooktoestel, elektrische koelkast, extra bergruimte en een opvulstuk bij de kooien. Sport: Dit pakket is specifiek samengesteld voor zwemmers, duikers, wakeboarders en waterskiërs. Het bestaat uit een roestvrij stalen zeerailing, zwemplateau, zwemtrap, elektrische drinkwaterpomp en buitendouche. Motoren We bieden keuze uit drie verschillende Yanmar motoren, uiteenlopend van 30 pk tot 110 pk. De 30 pk motor geeft de AdmiralsTender moeiteloos een snelheid van 20 km/uur. Zeer geschikt voor grachten of kleine rivieren en/of als u zonder vaarbewijs wilt varen. Met de 75 pk turbo diesel kan het een stuk harder gaan en een echt renpaardje wordt de AdmiralsTender met de nieuwste 110 pk Yanmar turbo diesel.
Meer informatie: www.lengersyachts.com
Kenmerken
Merk:

Admiralstender

Type:

Classic 850

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2014
Lengte: 8,5 m
Breedte: 2,5 m
Diepgang: 0,7 m
Gewicht: 2100 kg
Motor
Merk: Yanmar
Vermogen: 30 tot 100pk
Ligplaats:

Lengers Yachts

Lengers Yachts uit Muiden is een familiebedrijf met bijna vijftig jaar ervaring. In deze lange tijd hebben wij ons gespecialiseerd in alle expertise die u kunt verwachten van een high-end yacht professional. Lengers Yachts wordt geroemd om haar inhouse ervaring op alle fronten, die ondanks de ervaring van bijna vijf decennia nog iedere dag verbetert. Onze 20 medewerkers zijn van alle markten thuis, van sales tot aftersales, van aankoopbegeleiding van uw nieuwe jacht tot de verkoop van het jacht dat u wilt inruilen, van onderhoud tot reparatie, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij nemen u de zorgen van uw schip uit handen. Bij Lengers Yachts kunt u terecht voor een keur aan nieuwe schepen, zo zijn wij de trotse dealer van Sanlorenzo, Sacs en Prestige. Maar u vindt bij ons ook een keur aan kwalitatief perfecte jachten die zijn ingeruild of door onze experts na wereldwijde zoektochten zijn ingekocht.