m

Sleepboot Amsterdammer 16....

€ 87.500,- Bj 1953 16,5 m Staal Diesel r 231x
in prijs verlaagd
Voormalig beroepsschip dat is heringericht tot pleziervaartuig. Ze heeft in 1998 een refit ondergaan en is professioneel afgewerkt. In de voorpiek bevindt zich de ankerbak en op het voordek staan de ankerlier en de hydraulisch te strijken mast. De eigenaarshut met 2-persoons Frans bed, elektrisch toilet en douchecabine met rvs douchebak zijn toegankelijk vanaf het dek. De ingang naar de ruime machinekamer is midscheeps. De salon, het kombuis en de stuurstand bevinden zich in de pilothouse. Het achterdek met bimini biedt voldoende ruimte om te ontspannen. Ze is voorzien van een 153 Pk Scania motor, boegschroef, generator, boiler en centrale verwarming. Het schip is zeer goed onderhouden en geschikt om voor lange tijd aan boord te verblijven. De volledige informatie van dit schip vindt u op www.doevemakelaar.nl of als u gelijk de volledige informatie van dit schip wil bekijken door hier te klikken.

Geschikt voor / als: binnenwateren recreatie vaartuig

Verbouwjaar: interieur 1998 Bouwwijze: gelaste romp berghout rondom boeiing / verschansing gesloten bolderkasten open kuip teak in kuip teak op kuipbank brede gangboorden zelflozende kuip zwaar gebouwd Ramen: aluminium raamprofielen bronzen patrijspoorten hardhouten deuren screens voor alle ramen

Kombuis / keuken: langsscheeps Kooktoestel: 4-pits kooktoestel op gas roestvast staal Werkblad: kunststof werkblad Wasbak: roestvast stalen wasbak Waterkraan: warm koud stromend water

Besturing: hydraulisch stuurwiel

Navigatie apparatuur: elektrisch kompas roerstandaanwijzer echolood/dieptemeter Robertson AP21 automatische piloot Shipmate RS 8300 marifoon met DSC urenteller 3x ruitenwisser hoorn thermometer klok navigatieverlichting

Betimmering: mahonie interieur teak houten vloer(en) met essen veer Stoffering: in goede staat van onderhoud Badkamer: En Suite douchecabine mengkraan met warm koud stromend water in 1 ruimte tezamen met het toilet Aanvullende informatie: in goede staat van onderhoud Het schip wordt geleverd zonder de privé bezittingen zoals meubels, kleding, illustraties en gereedschap.

Reling / Preekstoel: zeereling op boeiing / verschansing handreling Veiligheid: gasdetector reddingsboei

Mast: hard houten Strijkbaar: hydraulisch

Stroomvoorziening: 24 / 230 Volt 230 Volt walstroom aansluiting Laadstroomverdeler (scheidingsdiode): Mastervolt aanwezig Zonnepanelen: 2x zonnepaneel 530 Watt (04-2017)

Aanvullende informatie: ruim voordek klassiek motorjacht voorpiek met kettingbak toerschip Zeer geschikt om de Europese kanalen en rivieren te bevaren. Zeer geschikt om in Frankrijk de kanalen en rivieren te bevaren. Drinkwatertank (ca.): 1x 700 ltr roestvast stalen tank(s) Entertainment: flatscreen TV radio/CD speler Aanvullende informatie: 2x koekoek fietsenrek afdekkleden over koekoeken Keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig. (11-2016)

Waterdruksysteem: elektrische waterpomp Gas systeem: ja, fles(sen) in gasbun
Meer informatie: www.doevemakelaar.nl
Kenmerken
Merk:

Sleepboot Amsterdammer 16.50

Bouwjaar: 1953
Lengte: 16,5 m
Breedte: 4 m
Diepgang: 1,35 m
Prijs: € 87.500,-
Rompmateriaal: Staal
Ligplaats: omgeving 's-hertogenbosch
Waterverplaatsing: 30 ton
Rompvorm: Rondspant
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: scania vabis 1972
Brandstof: Diesel
Tank: 2x 700 ltr stalen tank(s) l
Boegschroef: vetus elektrische boegschroef (2013) 160 kgf
Interieur
Vriezer: vriesvakje
Koelkast: 24/230 volt/gas
Verwarming: buderus g115 kachel op diesel
Uitrusting
Anker: ankerlier ankerketting kluisgat pool anker
Electra & water
Acculader: victron atlas combi omvormer/lader 24/1800
Omvormer: victron atlas combi omvormer/lader 24/1800
Ligplaats:

Doeve Makelaars en Taxateurs

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen zijn de specialisten op het gebied van bemiddeling van Jachten en Schepen liggende op eigen ligplaats. Onze makelaars zijn beëdigd en EMCI gecertificeerd.