m

Skutsje 17.08

€ 27.500,- Bj 1906 18,18 m Staal Diesel r 757x
in prijs verlaagd
Voormalig binnenvaart vrachtschip, volledig heringericht tot een recreatievaartuig. Op dit moment heeft het schip een nieuwe eigenaar nodig om het schip weer in gebruik te nemen en het interieur onder handen te nemen. Een prachtig gelijnd schip waarvan de roef eventueel te verhogen is om meer stahoogte te realiseren. Dit kan eventueel door de huidige eigenaar worden gerealiseerd. Ook het intimmeren van het schip of het opnieuw tuigen van het schip behoren tot de mogelijkheden. De volledige informatie van dit schip vindt u op www.doevemakelaar.nl of als u gelijk de volledige informatie van dit schip wil bekijken door hier te klikken.

Geschikt voor / als: binnenwateren recreatie vaartuig Algemene informatie: Aangeboden in de conditie waarin ze zich nu bevindt

Bouwwijze: geklonken nieuw staal is gelast zelflozende kuip zadeldak berghout rondom Ramen: patrijspoorten

Besturing: helmstok hardhouten roer

Betimmering: eenvoudig interieur diverse materialen zijn gebruikt zie foto's Aanvullende informatie: achterstallig onderhoud

Reling / Preekstoel: reling in de gangboorden

Stroomvoorziening: eenvoudig elektrisch systeem

Aanvullende informatie: Opgegeven breedte is exclusief de zijzwaarden. strakke romp ruim voordek Rompvorm is geschikt om mee droog te vallen. Zeer geschikt om de Europese kanalen en rivieren te bevaren. Zeer geschikt om de kustwateren te bevaren. Aanvullende informatie: Interessant project om af te maken (intimmeren), door iemand met 2 rechter handen of in te laten timmeren door een werf. hardhouten koekoek Keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig. (10-2017)
Meer informatie: www.doevemakelaar.nl
Kenmerken
Merk:

Skutsje 17.08

Bouwjaar: 1906
Lengte: 18,18 m
Breedte: 3,28 m
Diepgang: 0,6 m
Prijs: € 27.500,-
Rompmateriaal: Staal
Ligplaats: omgeving harlingen
Waterverplaatsing: 15 ton
Rompvorm: Rondspant
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: thornycraft
Brandstof: Diesel
Tank: aanwezig, volume onbekend l
Uitrusting
Anker: handankerlier stokanker ankerdraad
Ligplaats:

Doeve Makelaars en Taxateurs

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen zijn de specialisten op het gebied van bemiddeling van Jachten en Schepen liggende op eigen ligplaats. Onze makelaars zijn beëdigd en EMCI gecertificeerd.