m

Motorklipper 38.51

€ 59.500,- Bj 1910 38,51 m Staal Diesel r 476x
Voormalig binnenvaart vrachtschip dat eerst als zeilschip heeft rondgevaren en vervolgens is omgebouwd tot motorschip. Ook is ze met ca. 10 meter verlengd. De romp is strak te noemen. Een zeer geschikt schip om eventueel tot woonschip om te bouwen of eventueel in oude glorie te herstellen. De motor werkt naar behoren. In 2016 is er een vlakdiktemeting uitgevoerd en alle noodzakelijke reparaties aan het onderwaterschip zijn vervolgens uitgevoerd. De volledige informatie van dit schip vindt u op www.doevemakelaar.nl of als u gelijk de volledige informatie van dit schip wil bekijken door hier te klikken.

Certificaten: niet gecertificeerd Geschikt voor / als: geschikt voor ruime wateren binnenwateren geschikt voor bewoning Algemene informatie: Aangeboden in de conditie waarin ze zich nu bevindt

Bouwwijze: geklonken nieuw staal is gelast brede gangboorden berghout kalffsdekken achterroef klippersteven Davits: aanwezig

Besturing: mechanisch stuurwiel

Betimmering: zie foto's achterstallig onderhoud

Veiligheid: brandblussers reddingsboei

Stroomvoorziening: eenvoudig elektrisch systeem

Aanvullende informatie: Rompvorm is geschikt om mee droog te vallen. Zeer geschikt om de Europese kanalen en rivieren te bevaren. Drinkwatertank (ca.): 1200 liter Aanvullende informatie: Keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig. (09-2016)

Gas systeem: aanwezig voldoet niet aan de huidige veiligheidseisen Aanvullende informatie: Lister hulpmotor op diesel
Meer informatie: www.doevemakelaar.nl
Kenmerken
Merk:

Motorklipper 38.51

Bouwjaar: 1910
Lengte: 38,51 m
Breedte: 5,73 m
Diepgang: 1,1 m
Prijs: € 59.500,-
Rompmateriaal: Staal
Ligplaats: omgeving harlingen
Waterverplaatsing: 246 ton
Rompvorm: Rondspant
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: daf dkv 1160 m
Brandstof: Diesel
Tank: 2x 1200 liter 1x 1000 liter l
Boegschroef: boegschroef via dieselmotor perkins
Uitrusting
Anker: ankerlier 2x ankerketting 2x spek anker in kluisga
Ligplaats:

Doeve Makelaars en Taxateurs

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen zijn de specialisten op het gebied van bemiddeling van Jachten en Schepen liggende op eigen ligplaats. Onze makelaars zijn beëdigd en EMCI gecertificeerd.