De beste plek voor kwaliteitsjachten sinds 1984
 1. Makelaars
 2. Kooplogboek
 3. Boot adverteren
 4. Inloggen
  botenbank.nl

  Contact

  Wilt u informatie of heeft u opmerkingen over:
  Uw emailadres: *
  Straat en huisnummer:
  Postcode:
  Plaats:
  Telefoonnummer:*
  Please Wait...
  Code niet leesbaar?
  Bericht: *

  Over Bohil Media bv
  Bohil Media BV is uitgever van de websites Botentekoop.nl, Camperscaravans.nl en Botenbank.nl alsmede van de advertentiebladen Botentekoop magazine, sinds 1996 het magazine met het grootste botenaanbod, en "Campers & Caravans".

  Met een team van 20 professionals werken we nu 17 jaar aan het bouwen en versterken van onze positie van marktleider. Wij hechten veel waarde aan een goede service. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Daarom horen wij het graag als je niet tevreden bent over de advertentieplaatsing, afhandeling of service van Botenbank.nl. Zo zorgen wij ervoor dat de service van Botenbank.nl continu verbetert.

  Heb je een klacht, verbeterpunt of tip voor Botenbank.nl? Mail deze dan naar info@bohilmedia.nl onder vermelding van klacht Botenbank.nl

  Zodra wij je bericht binnen hebben krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Binnen 14 dagen ontvang je een inhoudelijke reactie van ons.

  Mocht de klachtbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Dit platform is door de Europese Commissie in het leven geroepen zodat consumenten en ondernemers gemakkelijker én in hun eigen taal een geschil kunnen voorleggen aan de juiste geschillencommissie, bijvoorbeeld bij aankopen over de grens.

  Bezoekadres
  TMG Digital B.V.
  Basisweg 30
  1043 AP Amsterdam

  Telefoon: 088- 824 48 00
  E-mail: info@bohilmedia.nl
  KvK 33273413
  BTW-nr: NL8074.46.750.B.01

  Postadres
  TMG Digital
  Postbus 376
  1000 EB AMSTERDAM


  Informatie Adverteren Contact Vacatures Meest gestelde vragen Tips
  © 1996 - 2017 Botenbank.nl is een activiteit van Arimpex BV. Privacy Cookie verklaring Cookie voorkeuren Volg ons op: p o